KUTSU: Älykäs asuminen ja digitaaliset palvelut Oulun Hartaanselänrannalla

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille: Älykäs asuminen ja digitaaliset palvelut Oulun Hartaanselänrannalla

 

Paikka: Teams-palaveri. Linkki lähetetään osallistujille ilmoittautumisen yhteydessä.

Aika: 14.9.2021 klo 13 – 16

Ilmoittautumiset: 8.9.2021 mennessä: Ilmoittautumislinkki tilaisuuteen

 

Ouluun Hartaanselänrannan alueelle on pyrkimyksenä rakentaa uusi vehreä asuinalue, joka tukee yhteisöllisyyttä ja palvelee asukkaiden arkea monipuolisin digitaalisin ratkaisuin. Haluamme olla edistämässä kestävää kasvua innovatiivisilla rakentamisen ratkaisuilla ja toimintatavoilla sekä monipuolisella kiertotaloussuunnittelulla hyvän elämän asuinalueen rakentamiseksi.

Parhaillaan Hartaanselänrannan aluetta koskevan arkkitehtikilpailun parhaista ideoista kootun maankäytön yleissuunnitelman pohjalta laaditaan alueen asemakaavaa ja tontinluovutusehtoja, joissa määritellään tavoitteet maankäytön ohella myös alueen ja asumisen digitaalisille ratkaisuille. Lopulliset tavoitteet julkaistaan tontinluovutuksen yhteydessä alkuvuodesta 2022. Mahdollisimman hyvin onnistunut lopputulos älykkäitä ratkaisuja edistävän uuden asuinalueen toteuttamisessa edellyttää kaavoittajan ja sidosryhmien välistä yhteistyötä.

Osalle Hartaanselänrannan alueesta järjestetään asuntomessut vuonna 2025. Suomessa vuosittain järjestettävien asuntomessujen tavoitteena on esitellä rakentamiseen ja asumiseen liittyviä innovatiivisia ratkaisuja rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille, rakentajille ja kuluttajille.

Kutsumme teidät pohtimaan kanssamme Oulun Hartaanselänrantaan liittyvien digitaalisten ratkaisujen sisältöä ja tavoitteita sekä niiden toteuttamisen mahdollisuuksia. Pääset tutustumaan digitaalisia palveluita koskeviin tavoitteisiimme ja suunnitelmiimme sekä antamaan palautetta, verkostoitumaan ja tarjoamaan yrityksesi osaamista Hartaanselänrannan kehittämiseen. Tervetuloa viettämään mukava iltapäivä kanssamme mielenkiintoisen asian äärellä!

Ritva Kuusisto

Projektipäällikkö, Oulun Asuntomessut 2025

 

Iltapäivän ohjelma (alustava):

13:00             TILAISUUDEN AVAUS

Ritva Kuusisto, asuntomessujen projektipäällikkö, Oulun kaupunki

 

13:15             HARTAANSELÄNRANNAN DIGITAALISET PALVELUT – TIEKARTTA

Marko Turpeinen, 1001 Lakes

Keskustelua

 

13:45             TAVOITEPOLKU KIRA-ALAN JA RAKENNUSTEN DIGITURVALLISUUDEN KEHITTÄMISEKSI

Ari Järvinen, EOU-palvelut (E-apu / KyberGuide)

Keskustelua

 

14:15             HARTAANSELÄNRANNAN ENERGIARATKAISUT

Oulun energia

Keskustelua

 

14:45             YRITYSTEN PUHEENVUOROJA

 

15:45             JATKOTOIMENPITEET JA TILAISUUDEN LOPETUS

Ritva Kuusisto, asuntomessujen projektipäällikkö Oulun kaupunki

 

 

 

 

Funding from

Printocent | VTT, Kaitoväylä 1, 90571 Oulu, Finland

© Printocent | VTT 2022